• Zwaluwe doet weer mee met Rabo ClubSupport!

30 sep 2020
  • Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen?

Ben je lid van de Rabobank? STEM dan van 5 t/m 25 oktober op V.V. Zwaluwe. Dit jaar is het mogelijk om te stemmen via de Rabo App of als je ingelogd bent op de website van Rabobank. Vraag ook aan familie, vrienden en kennissen of zij lid zijn van Rabobank Amerstreek, zodat zij hun stem uitbrengen op V.V. Zwaluwe. Elk lid ontvangt vijf stemmen die hij/zij zelf kan verdelen (max. 2 stemmen op 1 club).

Let op: Alleen leden van Rabobank Amerstreek mogen stemmen. Als je klant bent, ben je niet automatisch lid. Wil je graag V.V. Zwaluwe steunen word dan lid van de Rabobank Vraag het Rabobank lidmaatschap aan, zodat je straks jouw stem uit kunt brengen.

Bestedingsdoel
    Zwaluwe kijkt naar het verduurzamen van haar sportaccommodatie om in de toekomst gezonde en levendige sportvereniging te kunnen blijven. Met de stijgende kosten moet we manieren bedenken om de lasten niet direct bij de leden te laten landen. De vereniging heeft een maatschappelijk belang. Het doel is om iedereen een kans te geven om te kunnen voetballen. Verduurzamen is nodig om de leefomgeving te verbeteren en de kosten in de toekomst te drukken.