• Verzorger/sportmasseur (m/v) t.b.v. selectie v.v. Zwaluwe m.i.v. seizoen 2022-2023

V.v. Zwaluwe is een ambitieuze vereniging waar met veel plezier wordt gevoetbald en getraind door jong en oud, zowel door dames/meisjes als natuurlijk de mannen/jongens.

Voor het seizoen 2022/2023 is v.v. Zwaluwe op zoek naar een verzorger/sportmasseur (m/v) voor de selectie voor de dinsdag- en donderdagavond en tevens voor de begeleiding van het eerste elftal op zaterdag.

Als verzorger maak je deel uit van de staf van de selectie van v.v. Zwaluwe en werk je nauw samen met de trainers hiervan (1 en 2). Wij zoeken dan ook een verzorger die deze belangrijke taak m.i.v. het nieuwe seizoen zou willen vervullen.

Als verzorger verricht je de volgende taken:

• Verzorging tijdens trainingen en wedstrijden
    • Het (preventief) behandelen van de spelers bij blessures
    • Het begeleiden van de terugkeer van (geblesseerde) spelers naar wedstrijdniveau, kan ook op het veld
    • Tapen en masseren
    • Het in overleg met de vereniging inkopen van verzorgingsmateriaal en het beheren van de voorraad.
    • Het correct en verzorgt bijhouden van de verzorgingsruimte.

Zwaluwe zoekt een verzorger die:
    • Opgeleid of in opleiding is in de richting van sportmassage, fysiotherapie of soortgelijke opleiding
    • Affiniteit heeft met voetbal
    • Een enthousiaste instelling heeft
    • Het leuk vindt om sociaal betrokken te zijn bij de vereniging in Lage Zwaluwe

Wat bieden wij:
    • Gepaste vergoeding voor de werkzaamheden
    • Meedraaien binnen een gezellige en ambitieuze voetbalclub
    • Aparte ruimte voor de verzorging van spelers
    • Een leuke en afwisselende bezigheid
    • De mogelijkheid om ervaring op te doen in de begeleiding van een selectie

Kun jij je vinden in bovenstaand profiel? Stuur dan een mailtje naar info@vvzwaluwe.nl t.n.v. Ad van der Heijden of neem telefonisch contact op met één van de bestuursleden.