• Gisteravond (28-9) heeft het kabinet nieuwe maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze nieuwe maatregelen hebben ook consequenties voor de leden, ouders/verzorgers en supporters van v.v. Zwaluwe. Vanaf heden, tot in ieder geval 20 oktober 2020, is onze kantine gesloten en is het verboden voor ouders/verzorgers en supporters om langs de lijn naar trainingen en/of wedstrijden te kijken op het sportpark van v.v. Zwaluwe. Voor jeugdleden en de ouders/verzorgers heeft dit tot gevolg dat we teruggaan naar de situatie van mei en juni. Dit houdt in, de ouders/verzorgers zetten de jeugdleden voor de training of wedstrijd bij de poort af en halen de jeugdleden na de training of wedstrijd weer bij de poort op. Hierbij betreden zij, hoe vervelend ook, het sportpark de komende 3 weken niet.

Tijdens thuiswedstrijden zijn vanuit v.v. Zwaluwe alleen de begeleiding van de teams en de spelers aanwezig. M.b.t. de jeugd zijn van uitspelende teams ook de ouders, welke het vervoer verzorgen, welkom op ons sportpark. Houdt er bij het spelen van een uitwedstrijd rekening mee dat de vereniging die bezocht wordt een strikt deurbeleid kan hanteren. Mocht de situatie zich voordoen waarbij een vereniging alleen toegang verleent aan de spelers en de begeleiding van het team dan vragen wij iedereen om deze keuze te respecteren.

Vooralsnog is het mogelijk om gebruik te maken van de kleedkamers. Mocht deze situatie veranderen communiceren we hierover via de Facebook en de website van v.v. Zwaluwe.

Wij hopen iedereen over 3 weken weer te mogen verwelkomen, maar voor nu geldt dat alleen spelers en begeleiding welkom zijn op ons sportpark. Blijf gezond!

Bestuur v.v. Zwaluwe