• LOEK VAN VUGHT WINT JORIS VAN DER LUGT TROFEE 2022

  18 jul 2022
 • Dit jaar werd na 2 jaar zonder Joris van der Lugt toernooi, vanwege de COVID-crisis, eindelijk de 29e editie van het Joris van der Lugt toernooi afgewerkt.  Op zaterdag 18 juni j.l. was het zo ver. De weersvoorspellingen waren goed, waardoor het publiek in grote getalen was uitgelopen. Het publiek zag 12 teams uit de JO11-categorie in 2 poules van 6 strijden om de punten. In poule 1 werd de overwinning binnengehaald door Madese Boys JO11-2, waar ST vv Zwaluwe/DHV JO11-1 een mooie 3e plaats liet noteren. De overwinning in poule 2 werd binnengehaald door vv Sleeuwijk JO11-2.

  Joris van der Lugt trofee.

  En ook dit jaar werd er na het toernooi door de heer van der Lugt de Joris van der Lugttrofee uitgereikt aan de meest waardevolle speler van ST vv Zwaluwe/DHV JO11-1. De jury bestond dit jaar uit Peter van Steeg en Marco Vos. Zij kwamen tot een unaniem besluit: Loek van Vught was de meest waardevolle speler voor het team. De winnaar van de editie 2019,  Jordy Kramer, overhandigde samen met dhr. Van der Lugt de wisselbokaal aan Loek. Tevens heeft hij nog een kleinere versie van de trofee ontvangen om als aandenken te behouden.

  Na het overhandigen van de trofee hebben alle ploegen hun verdiende prijs in ontvangst mogen nemen waarna het toernooi door een tevreden organisatie afgesloten werd.

  Langs deze weg willen we alle vrijwilligers en deelnemers bedanken die deze geweldige ochtend mogelijk hebben gemaakt.