• Ook dit jaar doen wij weer mee met de Grote Clubactie. Met de opbrengst willen we het komende jaar weer een tal van activiteiten organiseren voor jeugd en senioren. Daarnaast willen we zorgen dat alle faciliteiten/materialen op orde zijn, zodat we iedereen zorgeloos kunnen laten sporten. Dus doe goed je best en probeer zoveel mogelijk loten te verkopen bij je ouders,opa's, oma's, ooms, tantes, vrienden en/of buren.

Met de opbrengst hebben we afgelopen jaar alle coachjassen vervangen, waardoor iedereen er weer warmpjes en mooi bij loopt.

Via de leiders/trainers zullen we de lotenboekjes verspreiden onder de jeugdleden. Bij de senioren zullen de loten aan de leiders worden uitgereikt.

De Grote Clubactie begint op zaterdag 18 september. Wanneer je het boekje vol hebt of klaar bent met verkopen kun je het boekje, voorzien van je naam, inleveren bij de leider/trainer. Je kan de boekjes inleveren tot zondag 7 november.

Succes met verkopen!