• In augustus gaat de voorbereiding op het nieuwe seizoen starten. De kantine is vanaf 1 augustus weer open. De beperkingen van de afgelopen maanden zijn voor ons allemaal versoepeld. Dat neemt niet weg dat we ondanks de versoepeling nog rekening moeten houden met een aantal beperkingen om te kunnen sporten.

Vv Zwaluwe houdt zich aan de richtlijnen die door de overheid worden opgelegd en geadviseerd. Voor de goede orde treft u hieronder een samenvatting van deze richtlijnen aan.

Hygiëne

• Vaak handen wassen
    • Hoest en nies in de binnenkant elleboog
    • Schud geen handen
    • Houd 1,5 meter afstand
    • Thuisblijven bij klachten

Kinderen/ jongeren tot 18 jaar

• Kinderen tot 12 jaar geen afstand beperking tot elkaar en ouderen
    • Kinderen/jongeren van 13 tot 18 onderling geen afstand beperking wel naar ouderen

In de kantine:

• Maximaal 100 personen per ruimte toegestaan, mits hierbij voldoende afstand kan worden gehouden. De verkeersstromen moeten goed gescheiden blijven.
    • In de horeca is een vaste zitplaats altijd verplicht
    • Er vindt een gezondheidscheck plaats voor aanvang van de training of wedstrijd.
    • Voorafgaand en na afloop van de sportbeoefening dienen sporters van 18 jaar en ouder wél 1,5 meter afstand tot elkaar te houden, waaronder in de kleedkamers en in de kantines die ook per 1 juli weer open mogen.
    • Kleedruimtes en toilet- en douchevoorzieningen van sportaccommodaties zijn weer open.
    • Geforceerd stemgebruik langs het veld, zoals schreeuwen en spreekkoren, is niet toegestaan.
    • Per 1 juli zijn wedstrijden, toernooien en evenementen weer toegestaan, zowel binnen als buiten. Hierbij mag publiek aanwezig zijn.

Sporten:

• Daarbij geldt dat toeschouwers 1,5 meter afstand tot elkaar moeten houden. In beginsel mogen er buiten maximaal 250 toeschouwers bijeen zijn.

Documenten:

• Protocol Trainers (klik hieronder)
    • Protocol Spelers (klik hieronder)
    • Protocol Scheidsrechters (klik hieronder)